maanantai 17. toukokuuta 2010

Hämähäkkimiehen tyttöystävä

Jaahas, blogilaiskamato se täällä. Iloksenne voin kertoa, että kesä ja lämpö ovat palanneet Madridiin ja peittoamme Suomen jälleen. Täällä paiste on nimittäin hieman kuumempaa kuin meidän Pohjolassa, huuuh! Sehän tarkoittaa vain sitä, että tämä neiti on kuluttanut Retiro-puiston rappusia ja hankkinut lisää väriä. Tosin tenttikirjat messissä...pukkaa pirukseen kouluhässäkkää, kun kurssit loppuvat ja loppukokeet vaanivat. Mutta miksi ihmeessä nyhjöttämään kirjojen kanssa sisällä kun puisto kutsuu.

Steven oli koko viikonlopun ihan kierroksilla, saimme nauttia niin erinäisistä Hulk-imitaatioista (lähinnä se juoksenteli ympäriinsä sortseissa ja mölisi) kuin siivousesityksistä (mulla on ihan uskomaton video kaverin vessanpesuprojektista, mutta sitä en sentään kehtaa tänne ladata) ja monista montuisista jekuista. Luojan kiitos siltä leikataan tällä viikolla polvi ja se joutuu rauhoittumaaan. Tosin Eunji ennusti, että sittenhän Steven vasta riehaantuu kun se joutuu kökkimään koipensa kanssa sisällä... Mene ja tiedä. Andrew on ollut kovin rauhallinen, mitä nyt raahasi taas jonkun tuntemattoman tänne. Se aina törmää kadulla ihmisiin ja kutsuu niitä meille kylään - emmekä todellakaan tiedä miksi.

Ainiin ja minulla on taas uusi nimi. Tällä kertaa olen Mary Jane, tietenkin Spidermanin tyttöystävän mukaan. Syynä punainen tukkani, jonka viikonloppuna taas värjäsin entistä punaisemmaksi. Ylläriylläri Steven kekkasi tämän ja hihkui innoissaan "you´re like Spiderman´s girlfriend!!!" Jepa, miten en itse saa revittyä tuosta niin paljon huumoria? :D

Näillä säillä noin ziljoona muutakin ihmistä viettää aikaansa Retirossa. Katsokaas tuonne veden toiselle puolelle - se jono on pelkkää ihmismassaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti