tiistai 18. toukokuuta 2010

Hulluja nuo kämppikset

Olen erittäin järkyttynyt. Todistin tänään pahoinpitelyn ja pelkäsin itsekin kuollakseni. Olen aina tiennyt, että maailmassa on tämänkaltaista pahuutta ja etenkin tietyissä yksilöissä, mutta kyllä se on kauheaa katseltavaa kun silmien eteen tullaan tappelemaan. Kaikki sai alkunsa riidasta, joka taas alkoi leivänmurusesta. Ja minä taisin vieläpä olla koko hässäkän alullepanija!

Kyseessähän oli siis klassinen tilanne, jossa minä istun Retirossa lukemassa ja paistattelemassa ihoani jokiravun punaiseksi. Viereeni tepastaa hyvin uhkaava yksilö, enkä näe enää pakokeinoa - voi ei, se haluaa murusen evässämpylästäni!! Pulu. Tuo kammottava otus siipineen ja nokkineen. Peloissani nakkasin sille sämpylänpalasen ja mitä sainkaan aikaan? Paikalle lehahtaa toinen hullu pulu, joka alkaa läimiä tätä isoa kammotusta siivillään! Härregyd, lintutappelu! Ne sinkoilivat joka suuntaan yhtenä harmaana möykkynä, josta kuului kamalaa rääkymistä. Ja yhden leivänmurun takia! Arg miten tyhmiä otuksia. Livahdin äkkiä karkuun ettei tirppa tule kostamaan minulle. Karmivaa. Linnut ovat todella epäilyttäviä tapauksia.

Päivän toinenkin eläinkokemus oli jännä: istuin nimittäin metrossa poliisikoiran vieressä! Metrotunnelit ja -asemat ovat täynnä vartijoita ja heidän vahtikoiriaan sekä kadut täynnä poliiseja ja poliisikoiria. No nyt yksi konstaapeli matkusti hauvansa kanssa metrossa ja minä taapersin paikalle. Koira oli saksanpaimenkoira ja voin kertoa, että se voisi syödä tällaisia 160 senttisiä tyttöjä aamiaiseksi. Sen pää oli suurempi kuin omani! Olisin halunnut kamalasti silittää koiraa, mutten muistanut saako poliisikoiraa häiritä työssään...tietty olisin kysynyt ensin siltä pollarilta, mutta maltoin kerrankin jättää yhden eläimen taputtamatta. Koiran valtava metallinen kuonokoppakin saattoi vaikuttaa asiaan, vaikken ikinä vielä ole koiria pelännytkään. :D

Kämppikseni ovat niin villejä, että ne tunkevat jo uniinikin...eilen yöllä seikkailtiin koko konkkaronkalla entisen kotikuntani kirjastossa! Ollaan eilisestä lähtien naurettu vedet silmissä täällä, kun Dani ja Steven pitivät "musiikkivideonsa" ensi-illan. Olin niiden kanssa kolmestaan kotona yhtenä päivänä, kunnes lähdin tupakanostoon. Mitäs siitä saadaan, kun jättää kaksi kahjua keskenään? No hillitön video nähtävästi!

Videossa on oikein juoni ja kaikkea. Musiikkina toimii Bon Jovin "Raise your hands" ja kaikki alkaa siitä kun Dani seisoskelee kuvassa tylsistyneenä. Pian paikalle linkkaa Steven kainalosauvojen kanssa (se sai ne jo lainaksi leikkausta varten) ja musiikki alkaa soida. Sauvat lentävät nurkkaan ja pojat vääntävät peruukit päähän, Dani soittaa ilmakitaraa Katjan viululla (voi viuluressukka...) ja mellastus on taattua. Henkilökohtainen suosikkini on kohtaus, jossa Steven ensin häviää kuvasta ja ilmaantuu pian takaisin polkien pyörällä taustalla Danin esiintyessä etualalla. Musiikin loputtua Dani palaa takaisin tylsistyneeksi ja Steven ottaa sauvansa ja linkkaa pois. Nerokasta pojat! :D Harmillista etteivät he vielä julkistaneet videotaan Youtubessa muille.

Miten täältä voi sittenkään palata Suomeen??

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti