torstai 20. toukokuuta 2010

Sisar hento punainen

Sisäinen lähihoitajani on herätetty. Stevenin koipi leikattiinkin jo eilen ja tänä aamuna olkkarissa odotti surkea näky: todella huonovointinen heppu. Yleensä Stevenin kasvoilla on villi hymy ja kaveri suoltaa huumoria taukoamatta, mutta nyt kyllä näkee naamasta että vointi on huono ja polveen sattuu.

Minä olen tänään kotona jumissa kirjoittamassa viiden sivun mittaista esseetä International Relations-kurssille (pohdin Espanjan sisällissotaa realismin kautta, jippii...), joten toimin samalla avustajana. Tosin tuo potilas ei kehtaa kauheasti pyytää mitään, joten kyselen tunnin välein tarviiko tehdä tai tuoda jotain. Miettikääs kun mies ei koskaan juo alkoholia tai käytä lääkkeitä, ja nyt se on särkylääkepilvessä koko ajan. Onneksi tämä sisar hento punainen on paikalla!

Tapahtui tässä männä päivinä: Eunji osti Mp3-soittimen ja marssi luokseni. Hän kysyi löytyisikö minulta jotain musiikkia hänen soittimeensa, hänellä itsellään kun ei kuulemma hirveästi ole. No tietty mulla on! Ei muuta kun kuuntelemaan ja siirtämään. Hassua oli se, ettei neiti tiennyt mitään nykyajan musiikista. Siis ei ketään Oasiksesta Madonnaan tai Black eyed peasiin tai Coldplayhin....ei mitään ns. hittikamaa. Olin ihan äimänä, sillä vaikken itsekään noista yhtäkään fanita niin eihän niihin voi olla törmäämättä jos yhtään avaa silmiään. :o Musiikkirupeaman jälkeen kysäisin muina miehinä Eunjilta millaisesta musiikista tämä pitää eniten. No klassisesta. Sen jälkeen minua taas hävetti oman poppikokoelmani kanssa...!

Höhööhö, sain koululta kuvia meidän Dia del libro-juhlasta. Ne kekkerit, jossa kävin lausumassa Eino Leinoa synkkääkin synkempänä suomalaisena. Voin kertoa että kuvatkin ovat sen mukaisia - olen ihan haudanvakavan siellä pöntössä! Ja kyllä minusta on näkynyt punaisen tukan lisäksi myös silmälasit. :D Epäilin silloin että korkeintaan päälaki näkyisi yleisöön korkean pöntön takaa.

Huomenna saan mieluisia vieraita Suomesta, jei!! :) Tiedossa mukava viimeinen viikonloppu Madridissa, joten en välttis kerkeä postailemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti