keskiviikko 26. toukokuuta 2010

Viva la España

Hei taas! Tiedän että ehditte jo varmaan ikävöidä punaisen paholaisen matkaraportteja, joten täältä pesee. :)

Vieraat saapuivat perjantai-iltana ja vietimme mitä hulluimman ja hauskimman viikonlopun. Madrid tarjosi parastaan sillä lämpö suorastaan killui kaupunkimme yllä! Lauantaina päästiin jo +37 asteeseen, huh. Varsinainen ihmisgrilli, kuten ystäväni Marika tätä pätsiä kutsui. Ensimmäisen illan ihmettelimme ja kaverini olivat päät pyörällä rankan reissupäivän päätteeksi, joten vasta lauantaina aloittelimme loman. Minäkin nääs lomailin kun en tehnyt koulujuttuja enkä käynyt salilla tai juurikaan opiskellut. Harvoin tulee enää itse elettyä täällä lomaillen.

Lauantai menikin sitten enimmäkseen sovituskopeissa, kun kaverini pääsivät tutustumaan Madridin lukuisiin vaatekauppoihin. Ja voin kertoa, että shoppailtiin ja shoppailtiin ja shoppailtiin. Illalla meillä oli kunnon fiesta ja jotenkin korkkarimme osoittivat kohti Joy-yökerhoa, jossa juhlittiin elämämme edestä. Sunnuntai meni näin ollen lepäilyyn, mutta senkin toteutimme auringon alla Retiro-puistossa. Mikäs sen parempi darrapäivä kuin nurtsilla makoillen ja välillä torkkuen.

Ja minä koin elämäni hetken, kuin sain puistossa syliini pienen pupun! Jos minulle ojennettaisiin vauvaa en tietäsi yhtään mitä tehdä, mutta kun kyseessä on pienen pieni väpättävänenäinen jänis, suljin sen hellään huomaani kuin oman lapsen. <3 Tuo oli takuulla yksi parhaista hetkistäni täällä.

Maanantaina minä kävin pyöräyttämässä yhden tentin ja luulen että kaverini viettivät sen ajan taas sovituskopeissa. Illemmalla katseltiin vielä kaupunkia ja nautittiin grillistä, kunnes huomattiin että kolme päivää oli sujahtanut ohitsemme aivan liian nopeasti ja saattelin heidät kentälle. :/

Tänään kävin tekemässä viimeiset tentit ja Universidad Nebrija on ohi minun osaltani! Melkoinen suoritus. Tässä on enää todelliset lopun ajan päivät jäljellä, kunnes perjantaina pörhellän kohti kotia....hurjaa. Ja kurjaa. Ja toisaalta ihanaa. En osaa päättää.

Lopuksi viikonlopun sekalaista kuvasaldoa. :)

Näkymä keittiömme ikkunasta. Näin täällä kuivatetaan pyykit.Muistanette kertoneeni merenelävistä, joita käyn katselemassa kaupoissa?

Tres chicas, keskellä minä ja sivuilla onnelliset (ja valkoiset ;D) vieraani. :)Jäämurskaa mojitoihin. Näytin kuinka se tehdään meillä.Se oli rakkautta ensisilmäyksellä. <3Lazy sunday at Retiro.Uh lala, heppapoliiseja!Viva la España!Danin huone on niin matala, ettei sinne mahdu oikeaa tuolia - siispä askarreltiin lastentuolista sopiva valtaistuin! :DFiksun näköisenä suihkun jälkeen hyvästelemässä haisukasa-Andrew, joka muutti tänään Kiinaan. I miss him.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti