tiistai 27. huhtikuuta 2010

Back in business

Lyhyt mutta mukava Suomen reissu heitetty. Lentelin tännekinpäin Lufthansalla ja luojan kiitos reissu kesti alle kymmenen tuntia. Tuntui jotenkin tosi tutulta palata taas metroon ja alkaa kuulla jokapuolelta kiihkeää espanjankielistä keskustelua. Yöllä törmäsin taas heti ekaksi poliisiin, joka juoksi tuossa minun metroaukiolla jotain vikkeläliikkeistä kaveria kiinni. Lämpötila yhden aikaan yöllä oli +22 astetta. Kävin kotona mutta tiesin myös palanneeni kotiin. :)

Jos eilen yöllä vähän hiosti, niin nyt hiostaa enemmän: tänään on pidellyt koko päivän yli kolmeakymmentä astetta. :o Härregyd miten kuuma! Ja tämä on vasta kevät. Mun piti mennä salille, mutta en yksinkertaisesti voinut kun jo pelkkä sisällä istuminen saa hikoilemaan. Toivon ennemmin vaikka sadetta. Tosin sitten ilma saattaisi olla vielä hiostavampaa. Huuh.

Tuliaisiksi toin meille tänne kommuuniimme uuden käsipyyhkeen vessaan (inhoan sitä repaleista ja aina likaista räsyä, jota yleensä käytämme). Aamulla Eunji innostui uudesta pinkistä pyyhkeestä ja meni äkkiä kiikuttamaan vanhaa riepua roskiin (ihme!). Yhtäkkiä Steven syöksyi olohuoneesta pelastamaan riepuparan - se on kuulemma lahja hänen viiden päivän mittaisesta suhteestaan japanilaiseen mimmiin. :D Ei sitä saa hävittää. Ehdotettiin sitten että tehdään siitä siivousliina...se ei kuulosta ihan niin pahalta. Toin myös suomalaista teetä ja jokaisen piti vuorollaan lipittää sitä ja pohtia onko se erilaista. Ei niin kovin.

Koulu jatkuu taas tuttuun tyyliin, sillä huomenna pukkaa koetta. Ja minä vaan hikoilen. Tällä kertaa ei siis mitään ihmeellistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti