perjantai 2. huhtikuuta 2010

Uutiskatsaus

Hyviä uutisia: olen tehnyt jo seitsemän esseestä ja enää tarvitsee viimeistellä niistä muutama. Jumaliste miten napakka opiskelija minusta on leivottu täällä. Kyllä sujuu amk Suomessa helposti tämän jälkeen!

Huonoja uutisia: Andrew ihastui uuniin. Hän aikoo tästä lähtien käyttää sitä ruokansa valmistamiseen. Tämä tarkoittaa päivittäistä palovaaraa ja likaista peltiä. Hänhän ei tunnetusti pese astioitaan ikinä. No joskus sunnuntaisin. Mutta meidän on siis turha tästä lähtien edes haaveilla uunin käytöstä, sillä se on täynnä kalaa ja ruusukaaleja ja jotain omituisia lieroja...voih.

Aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta. :) Olen kyllä niin kiitollinen, että pääsin jo helmikuussa kauas Suomen talvesta. Rakastan kotimaatani, mutta todellakin vihaan jäätävää pakkasta ja metrien kinoksia. Voisin asua Suomessa kesän ja syksyn ja karata sitten aina lämpöiseen. :D Pitänee ensin vähän opiskella, että on joskus sitten varaa näihin suunnitelmiin.

Pääsiäismuna on jo syöty. Ham. Voitti muuten tavan yllätysmunat, sillä tämän sisällä oli rihkamarojun sijasta vielä toinen pikkuinen suklaamuna! Samalla kärsin vieroitusoireita, kun sali on kiinni jo toista päivää. Arg.

2 kommenttia:

 1. Hei! Ajattelin ilmoittaa, että täällä suunnalla luetaan yhä aktiivisesti blogiasi. :-) Itse olen tosissaan tulossa vaihtoon Carlos III:een elo/syyskuussa. Onko muuten kimppakämpän saaminen sieltä vaikeaa? Oma espanjan kielen taitoni on vielä hieman vaiheessa, mikä aiheuttanee omat ongelmansa. Millä kuntosalilla muuten käyt siellä? Se onkin asunnon etsimisen jälkeen heti seuraava "ongelma". ;-) Nautihan olostasi siellä - täällä on harmaata, synkkää ja pimeää. :-(

  -M-

  VastaaPoista
 2. Hola! Mukava että oot vielä messissä.

  Kimppakämpän saaminen on tosi helppoa, sillä täällä on paljon vapaita huoneita. Ensin kannattaa valita alue, jolla haluaa asua ja sen jälkeen selata netistä kämppiä. Voin antaa sulle muutamia hyvien nettisivujen osotteita jo tarvit.

  Kämppää ettiessä ekalla viikolla täällä en puhunut vielä oikeastaan yhtään espanjaa. Soittelin varmaan kahteenkymmeneen numeroon ja kysyin kaikilta puhuuko ne englantia. :D Viis puhu, kävin kattomassa ne huoneet ja valkkasin tämän nykyisen. Kannattaa vaan olla tarkka rahan kanssa, ettei sulta huijata takuuvuokraa tms. ilman musta valkosella...

  Minun sali on tässä Tirso de Molinassa, nimeltään Evolution fitness&wellness studio. Tosi upea paikka ja laadukas, tuntitarjonta hyvä ja monipuolinen sali. Mutta täällä on noita saleja tosi paljon, kannattaa etsiä netistä sitten kun tiedät missä tuut asumaan. :)

  VastaaPoista