perjantai 16. huhtikuuta 2010

My personal Madrid-coke cup

Eilen tuntui ihan kuin olisin viettänyt synttäripäivän uudelleen. :) Illalla tänne saapuivat puolalaiset mimmit Estera, Patryzja ja suomalainen Ari. Tytöt toivat minulle lahjaksi erittäin kauniin mustahopean rannekorun, johon ihastuin heti. Awwww. Yllättävää kyllä kaikille maistui minun suomalaiset ruokani, vaikka makutottumukset ovat hyvin erilaisia etenkin Etelä-Amerikassa, josta puolet kämppiksistäni tulevat. Tosin tuskin maailmassa onkaan tonnaripastasalaatin voittanutta sapuskaa. ;) Myös kana-persikkasalaatti teki tosi hyvin kauppansa. Andrew ja Steven eivät tosin vain voi kuulemma yhdistää lihaa ja hedelmää ruokavaliossaan, joten he jakoivat salaatin eri osiin ja söivät ne eri aikaan... Weird.

Kun kaikki kuusi kämppäkaveriani saatiin paikalle, Steven yllättäen "vahingossa" sammutti valot. Sieltä ne marssivat sitten keittiöstä olkkariin "kakun" kanssa, joka oli iso croissantti tuikku päällään. :D Jotenkin osasin etukäteen epäilläkin, että jos nämä hommaavat minulle lahjan - se tulee liittymään kokikseen, sillä se on ehdottomasti tavaramerkkini täällä. Sainkin siis jättipullon limpparia ja "personal Mardid-coke cupin"! Ihana punainen muki, jossa on sydämiä ja Madrid-teksti. Aion juoda kokikseni tästä lähtien vain ja ainoastaan siitä. Ovat nämä kyllä hassuja!

Kun kaikki yksitoista henkeä oli saatu syötettyä (sattui muuten kreivin aikaan nämä kinkerit ja syömätarjoilut, muutamalla kämppiksellä ei ole tällä hetkellä rahaa ruokaan...) ja vieraani juotettua, lähdettiin Estin ja Patin kanssa keskustan Joy Eslava-yökerhoon. Ennen yhtä sisään pääsee ilmaiseksi opiskelijakortilla, mutta siihen ei sisälly drinkkejä. Jos et omista opiskelijakorttia, maksat sisään 15-20€ ja saat kaupan päälle juoman. Joy oli kyllä ihan tyylikäs paikka ja bileet ja DJ olivat mahtavat, mutta hintataso - aivan järkyttävä! Tilasin drinkin ja kaveri pyysi siitä 11€. :o En huolinut. Halvin mitä sait oli kympin kalja...joten ei sinne ainakaan juomaan kannata lähteä!

Yöllä seikkailin kotiin ja jälleen kerran joku onnenonkija tälläytyi mukaani. Näillä miehillä on ärsyttävän limainen tapa kiinnittyä kylkeen kuin takiainen ja hokea "I will make u happy. I will make u more happy than your boyfriend". Arg. Tänään olen siivoillut eilisen jälkiä ja Eunji ruokki minut jälleen kerran. Hän teki lounaaksi ruokaa ja herätti minutkin syömään. Aivan tautisen hyvää korealaista riisi-peruna-kasvispaistosta. :)

Tässä pari synttärikuvaa...
...ja uskomaton kykyni innostua lahjoista. :D


Ja lopuksi meidän jengi kaikki yhes koos - mi compañeros de piso. :) Vasemmalta oikealle: Eunji, Steven, Sole, Katja, Dani, minä ja Andrew.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti