keskiviikko 21. huhtikuuta 2010

Ja niin kanasta tehtiin jauhelihaa

Kaksoset ovat täysin sekaisin. Tai ainakin hullumpia kuin normaalisti. Ennen meillä oli vain yksi Andrew joka sai hepuleita - nyt niitä on kaksi ja hepulit sen mukaisia! Tänän aamuna Steven yllätti minut pahoinpitelemällä jäisen kanan. Kyllä. Se tuli innoissaan keittiöön, heitti pari kendo-liikettä ja poimi pakkasesta kokonaisen kanan. Ja sitten se alkoi mukiloida sitä. :D Ei pitäisi nauraa, sillä se saa heidät vain lisäämään pökköä pesään, mutta yritä siinä sitten olla hekottamatta kun yksi roikuttaa broileriparkaa koivesta ja pieksee sitä samalla. :'D

Sen jälkeen paikalle tallustaa toinen kaksonen ja osallistuu kanaressukan pahoinpitelyyn...mitä isoveli edellä sitä minuutin nuorempi perässä. Steven on syntynyt muuten ensimmäisenä, kysyin sitä kerran kun mietin heidän valtasuhteitaan. Hän on hiukan normaalimpi kuin Andrew, mutta vain hiukan. Ja hän on siis se "isoveli", joka on vastuullisempi. Tosin Andrewhan väittää olleensa syntymässä ensimmäisenä, mutta että Steven vain vahingossa muljahti ulos ensin...huhhuh.

En edelleenkään aina erota heitä toisistaan, mutten edes jaksa yrittää jos sillä ei ole suurta merkitystä. Jos juttelen yleisiä, kuten tänä aamuna, sillä ei ole niin väliä kumman kanssa höpisen. :D Tänään erotin lopulta, että puhunkin Stevenin kanssa kun näin hänen syövän pikkuista juustokakkua, joita täällä myydään jugurtin tapaan purkeissa. Andrew ei koskaan pistäisi suuhunsa maitotuotteita. Never.

No, se noista. Ei varmaan tarvitse edes kertoa, että hermoilen edelleen kun en tiedä lennänkö huomenna vai en. Tosi inhottavaa kun ei edes tiedä pitäisikö pakata laukku vai ei...olen silti optimistinen. Ehkä. Ehkä lennän.

Me mennään tänään vihdoinkin Eunjin kanssa katsomaan se "Alicia en el país de las maravillas" eli Alice in Wonderland. :) Minun eka 3D-leffa! Sen pitäisi olla alkuperäisversio eli puhe enkuksi ja tekstit espanjaki...mutta tiedä näistä sitten.

9 kommenttia:

 1. Ihan pakko nyt kommentoida kun oon sun blogia kuitenkin tässä jo jonkun aikaa lukenut! :)
  Itse kävin kanssa juuri tänään keskiviikkona katsomassa tuon Liisa ihmemaassa, tykkäsin kovasti. Johnny Depp oli kyllä vähän pelottava, mutta silti onnistunut. =D

  Suurin osin Eurooppaa nuo ilmatilat ovat kai jo auki, joten toivottavasti pääset huomenna tosiaan lentämään tänne Suomeen! :D

  VastaaPoista
 2. "yritä siinä sitten olla hekottamatta kun yksi roikuttaa broileriparkaa koivesta ja pieksee sitä samalla. :'D"
  Nyt nauretaan Pikku-Palomäessäkin vedet silmissä.. :D
  Hih, pidähän jatkossakin hauskaa ja toivottavasti pääset Suomessa käymään!
  -Pipsa

  VastaaPoista
 3. Moi! Löysin tän sun blogin tänä iltana ja luin kokoonaan! Tosi mukavasti oot kirjottanu ja teksti tuntuu ihan joltain fiktiolta (vaikka uskon kyllä joka sanan :D) Oli ihan omituista sitten nähdä kuva teistä kaikista!
  Kaksoset vaikuttaa tosi hupsuilta :P
  Sellasta kysyisin, ku oon vielä lukiossa, mutta mietiskelen vaihtoon lähtöä korkeakoulusta, että miten rahotus menee, ku lähtee vaihtoon. Mitä kaikkea pitää maksaa ja niin pois päin?

  VastaaPoista
 4. Moi! Jos lähdet Eurooppaan vaihtoon kuten minä, saat Erasmus-apurahan joka on n. 950€. Tää raha on per yks lukukausi siis, eli jos oot kok vuoden saat tuplana. Suomen amk tai yliopisto maksaa sun lukukausimaksut, mikäli valitsemas vaihtokoulu on partnerioppilaitos. Lisäksi sain itte yhen apurahan ulkopuoliselta säätiöltä.

  Kaiken muun eli elämisen yms. maksatkin itse. :/

  VastaaPoista
 5. Ainiin, tietty Kelan opinto- ja asumistuki tulee vaihdon aikana ihan samalla tavalla kun jos oisit Suomessa. :)

  VastaaPoista
 6. Ja ihan pikkusen kotoa laitetaan rahaa.....

  VastaaPoista
 7. Kiitos vastauksesta, molemmille :D Tuleekos sitten asuminen ja ruoka sun muu halvemmaksi vai kalliimmaksi kuin koto-Suomessa? :) Valitan hirveää kyselytulvaa, mutta jostain syystä en oikein osaa löytää näitä juttuja netistä ._.

  VastaaPoista
 8. No se riippuu ihan maasta ja kaupungista. Esim. Madridissa on todella kallista asua kun ollaan pääkaupungissa...minä maksan yhdestä pienestä huoneesta pelkästään 300€ plus n. 50€ päälle kuukaudessa vedestä, netistä ja kaasusta. Tosin asun aivan ydinkeskustan kupeessa. Kauempaa saisi halvempia kämppiä. Ainakin täällä on ihan turha edes haaveilla muusta kuin useamman hengen asunnosta.

  Lisäksi esim. minun on pakko ostaa kuukausittain matkakortti metroa ja busseja varten. Se maksaa jo 70€.

  Ruoka taas on Espanjassa huomattavasti halvempaa kuin Suomessa! :) Kuten myös tupakka ja alkoholi... :P

  VastaaPoista
 9. Kiitos kovasti kun viitsit vastailla :)

  Ehkä asustelen sillan alla, liikun kävellen, jos ollenkaan ja keskityn syömiseen, poltteluun ja juomiseen :D Kuulostaa melkein lomalta :D

  VastaaPoista