sunnuntai 11. huhtikuuta 2010

Fiesta

Hyvät kekkerithän niistä saatiinkiin lopulta. Vieraita oli Katjan saksalainen, mutta tällä hetkellä Madridissa asuva työkaveri ja hänen puolalainen tyttöystävänsä; latvialainen tyttö, joka oli aikanaan Katjan kanssa täällä au pairina ja joka sitten lopulta löysi täältä perulaisen miehekkeen itselleen. Tuo perulainen poikaystävä oli myös siis eilen täällä ja innostuin heti kun kuulin hänen oleva plastiikkakirurgi! Kelpaisi pari muokkausoperaatiota. ;) Tosin naamaani hän ei kuulema suostuisi koskemaan, käski pitää tämän nenän, suun ja silmät. :D

Syötävää oli vähän jokaisesta maasta, kun puoliksi venäläinen ja puoliksi saksalainen Katja tarjoili ensin Borsch-keittoa (joka oli muuten tosi eksoottista näille muille) ja sitten saksalaista rucola/parmesan/mansikka-salaattia. Tämä oli taas sangen eksoottista minulle! Lisäksi Daniel teki kolumbialaisia juttuja, joiden nimeä en tietenkään muista...idea oli muussata iso kasa banaaneja ja tehdä niistä litteä "taikina", josta muotoillaan lettuja jotka uppopaistetaan rasvassa. Tällöin banaanista häviää sen makeus, ja rapen letun päälle laitetaan tomaatti/sipulisalsaa ja suolaa. Ihan mielettömän buenoa. Kuulema tosi yleinen sapuska Etelä-Amerikassa.

Viiniä, olutta ja ties mitä oli tarjolla vaikka kuinka mutta ihme kyllä suomalainen ei näyttänyt miten meillä juodaan. Huomasin jopa muiden päihtyvän ja katselin vain sivusta. Hah! Stevenin kanssa pidettiin selvää lippua korkealla - vellokset kun eivät arvatenkaan koske alkoholiin. Tosin nukkumaan oli hieman hankala päästä, kun olohuoneessa soitettiin kitaraa ja laulettiin aamukuuteen asti...

Ensi viikolla sitten minun synttäribileeni! Helppoa kun ei tarvi kutsua kuin pari ulkopuolista vierasta ja kämppikset, niin meillä on jo kymmenenhengen kinkerit pystyssä. :) Ja tietysti maailman parhaat salaatit á la Josca. ;)

Ja btw, mulla on viimein Spotify. <3 Siitä saa vuosisadan naurut aina kun espanjankieliset mainokset pyörähtävät käyntiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti