perjantai 30. huhtikuuta 2010

Tipu

Tänään koittaa se mainitsemani Queensday aka Vappu. Luulin alunperin, että kyseessä on koko kansan juhla mutta ehei, ihan vaan meidän hollantilaisten vaihtarien idea järkätä kansalliskekkerinsä täällä. Loistava ajatus! Opiskelijoita värvättiin messiin nassukirjassa ja nyt Retiro-puistoon on jo tulossa suunnilleen 50 henkilöä. Plus lisäksi ne, jotka eivät naamakirjassa tuloaan ilmoita. Great! Päivän pukukoodi on niin Hollannissa kuin meilläkin tänään oranssi, koska heidän kuningattarensa pitää kyseisestä väristä. Tosin mulla ei oo yhtään mitään oranssia, damn. Toivottavasti me ei onnistuta saamaan poliisia paikalle...

Eilen minulla ei ollut tunteja, joten suuntasin samaiseen puistoon suomalaisen lehtipinon kanssa hankkimaan rusketusta. En tiedä parempaa paikkaa istuskella 25 asteen paisteessa, kuin Retiron kivirappuset tekojärven äärellä. Ah. Samalla voi seurailla ihmisiä soutamassa järvellä (vuokraavat miniveneen ja pyörivät sen kanssa ympyrää pikkuruisessa lätäkössä), turisteja hiipimässä ympäriinsä kameran kanssa ja syödä sen puoli kiloa mansikoita. Retiro on ehdottomasti paras paikka Madridissa - suosittelen. :) Sain myös uuden kamun sieltä, tekstin lopussa kuva. ;)

Eilen illalla salilla säikähdin kun joku tarttui selkääni kesken kaiken. Käännyin katsomaan ja joku mies siinä selitti kovasti espanjaksi. En tiedä oliko hän salin henkilökuntaa vai ihan vaan itsekin treenaamassa, mutta hän ryhtyi neuvomaan ja tsemppaamaan minua. Kokeilin uusia laitteita käsieni rääkkäämiseen ja kaveri opasti koko ajan. Siitä keksinkin että personal trainer olisi aika kova sana - tulisi treenattua vaikka väkisin. :D Joka tapauksessa ystävällisiä nämä espanjalaiset.

Tässä minun hoikka ystäväni puistosta. Minut tuntevat tietävätkin että pelkään kaikkea mikä surisee, pörisee, lepattaa tai lentää. Aivan sama mikä se on, mutta jos se lähestyy ilmasta lentäen - se on pelottava. Suorastaan kammottava ja kamalan spurtin arvoinen. Tämä vekkulipa lähestyikin maata pitkin tepsutellen pienillä koivillaan, joten en säikkynyt sitä! Tämä heppu oli myös harvinaisen värinen, yleensä pulut ovat tummia täälläkin.


Kwaak.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti