tiistai 13. huhtikuuta 2010

¡Feliz cumpleaños!.....

Mulla on varmasti maailman parhaat kämppikset! :) Tämä syntymäpäivä on ollut jo tähän mennessä yksi elämäni hauskimmista ja parhaista. Heti aamulla törmäsin eteiseen ripustettuun valtavaan banderolliin, joka julisti "¡Feliz cumpleaños Josefina!". Tämän jälkeen minulle laulettiin niin espanjaksi, englanniksi, koreaksi, saksaksi, venäjäksi kuin mandariini- ja kantoninkiinaksi (kiina by Steven&Andrew). :D Näiden lyhyiden aamukekkereiden jälkeen jouduin poistumaan kouluun, mutta sielläkin odotti iloinen ja takuulla paras synttäriyllätys: iltapäivän tunti oli peruttu. ;)

Seikkailin iltapäivän kaupungilla ja törmäsin mm. Carrefourin kassaneitiin, joka lausui tyylikkäästi "olka hyva" nähdessään suomalaisen ajokorttini! Täällä siis joutuu näyttämään aina henkkarit maksaessaan kortilla. Mutta tämä oli tosiaan vasta toinen paikallinen täällä, joka puhui edes hitusen suomea. Kävin myös ihan vain kirjakaipuussani katselemassa espanjalaista kirjakauppaa ja kaikkia satoja opuksia...jotka olivat kaikki espanjaksi. Mikä pettymys! Mutta ei sekään mitään.

Illan suussa palasin kotiin ja täällä minua odotti Eunji ja korealainen synttäriruoka! Voi ihanuus :) Jatkoin syömäpuikkotreenejäni (alan olla jo aika pro!) riisin, erittäin tulisen korealaisen kanakastikkeen ja merilevän parissa. Kyllä, merilevän. Koreassa syödään syntymäpäivänä merileväkeittoa, joten Eunji tarjoili myös minulle tätä herkkua. Täytyy sanoa, että ei se ole pahaa mutta saisi jonkun aikaa maistella että se alkaisi maistua hyvälle. Mutta tulipahan kokeiltua. Kysyin voimmeko tehdä joku päivä korealaista sushia, koska siinä käytetään raa´an kalan sijaan kasviksia. Kiitos nam.

Nyt minun pitäisi oikeastaan lukea huomiseen espanjan kielioppikokeeseen, mutta kuulen noiden hössöttävän jotain tuolla...ne eivät vieläkään muista, että ymmärrän jo suurimman osan siitä mitä he juttelevat. Steven kyselee Eunjilta tykkäisikö Josefina enemmän juusto- vai suklaakakusta. Tekisi mieli käydä sanomassa, että suklaata kiitos, mutta taidan antaa heille yllättämisen ilon jos tässä on vielä kakkuakin tiedossa. :)

Eli todellakin aivan huippuja kämppiksiä! Yleensä jos synttäri sattuu arkipäiväksi tulee vain oltua itsekseen eikä sen kummemmin mietittyä koko hommaa. Nyt sitä ei voi olla miettimättä, kun kuusi ihmistä on innoissaan siitä että seitsemäs vanhenee. Olen muuten toiseksi nuorin täällä, vain Dani on minua pari kuukautta nuorempi.

Huomenna täytynee palata siihen, miksi Eunji kokee että jonkun pitäisi aina katsoa perääni. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti