maanantai 29. maaliskuuta 2010

Houston, we have a problem

Musta on tullut laiska bloggaaja, sillä elämä täälläpäin maailmaa sujuu arkisesti ja mukavasti. Käyn salilla ja opiskelen, siinähän ne tärkeimmät. :)

Tosin on meillä yksi ongelma - kiinalaisen haju. Arvatkaa millainen löyhkä saadaan aikaiseksi, kun Andrew popsii ensin aamiaiseksi kahdeksan kiiviä, lounaaksi pari kokonaista kalaa päineen ja iltapalaksi ruusukaaleja ja kaksitoista kananmunaa? Kaveri haisee kuin rankkitynnyri. :o Minä olen sinänsä jo pienestä pitäen tottunut kaikenlaisiin hajuhaittoihin (kiitos perheeni miehille), mutta muutamalle kämppikselleni Andrewn lemu alkaa olla liikaa.

Eräänä iltana vessan ovella otettiin taas matsia löyhkästä. Pian haistoin palaneen käryä ja säntäsin katsomaan onko koko kämppä tulessa. No ei, äkäinen Andrewhan se siellä vaan polttaa sanomalehtiä vessassa ja eteinen on täynnä savua! Hän päätti hävittää hajuhaittansa järein keinoin. Mistään palovaroittimestahan täällä ei ole tietoakaan, joten sitten vain haisteltiin pari päivää palaneen paperin käryä...huhhuh. Minä neuvoin, että jos sitten ensi kerralla raapaisisit vain yhden tulitikun. :D Ja mainittakoon että Andrew vieläpä tarjoutui neuvomaan minua ravitsemusasioissa...kiitin kohteliaasti, mutta kieltäydyin avusta.

Säät ovat hellineet Madridia viime päivinä. Lämmintä alkaa olla usein parikymmentä astetta, mutta paikalliset kulkevat edelleen villakangastakeissa. Eilen näin ensimmäisen turistin sortsit jalassa. Ei tulisi kyllä itsellenikään ihan vielä mieleen heittää vaatteita niin vähiksi. Hameessa ja legginseissä voi kyllä jo kulkea huoletta. Tässä Tirso de Molinan vieressä on mukava alue nimeltä Lavapies. Tykkään kävellä sinne, sillä katu on täynnä pikkuisia ravintoloita ja aurinkoisella säällä ihmiset syövät ulkona. Otin kuvan todisteeksi meidän keväästä. Nykyään tulee kuvattua aivan liian harvoin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti