lauantai 20. maaliskuuta 2010

Lovely day with E

Eipä ihmeitä, ollaan tänään hengailtu koko päivä Eunjin kanssa. Tykkään siitä tytöstä ja yllättävää kyllä häneltä paljastui ihan hyvä englannin taito, kunhan hän vain kehtaa puhua sillä kielellä. Huomenna yritän ihan tosissani tehdä jotain ruokaa hänen lahjoittamistaan perunoista...

Äsken heitettiin vielä lauantai-illan hupireissu kaupungille ihan vain katselemaan sitä ihmispaljoutta ja kaupungin tyylikkäitä valoja. Käytiin samalla kovistelemassa minun tulevaa tatuoijaa, joka ei ollu "ehtinyt" suunnitella kuvaani vielä. Kävikin mäihä, sillä joku ihan muu random heppu samasta liikkeestä alkoi piirtää kuvaani niin että seisoin vieressä neuvomassa. Tuli muuten hieno! ;) Nyt vaan venttaillaan pari viikkoa, kunnes menen ottamaan sen.

Kotimatkalla bongasin myös jotain upeaa! Täälläkin menee leffoissa tällä hetkellä Tim Burtonin Alice in Wonderland feat. Johnny Depp. Siinä kaksi heppua joiden molempien tyyli on jotain sellaista, josta pidän hyvin paljon. Ja vielä Liisa Ihmemaassa?? Tämän täytyy olla taivas. Olen lukenut kirjan varmaan tuhat ja yksi kertaa. No minähän houkuttelin Eunjin lähtemään leffaseurakseni joku ilta. Pisteeksi iin päälle ihan talomme lähellä olevassa leffateatterissa menee original version tuosta leffasta, joten luulen että se on englanniksi espanjankielisillä teksteillä. Ja tietty 3D! Täydellinen leffakokemus saattaa nyt olla hyvin lähellä.

Ainiin, palasin vanhaan tuttuun taustaan. Japani-tausta oli cool mutta turhan cool minulle. Tällä aloitin ja tällä siis menen. Paitsi että blogini sai siivet.

2 kommenttia:

  1. Tuo siun tatuoinnin metsästys kuulostaa täysin samalta kuin oma kamppailu pari päivää sitten Meksikossa! Kävin katsomassa luonnosta parinakin päivänä ja aina meni ramppaamiseksi, kun tyyppi ei ollu vielä kerennyt sitä tekemään. No, nyt se kuitenkin on niskassa ja olen suht tyytyväinen :)

    Onnea Alice in Wonderlandin kanssa, ite en ollut ihan niin vaikuttunut kun odotin olevani :/ 3D varmaan auttaa, normina animaatiot oli häiritsevän huonot... Mutta kyllähän sitä Johnny Deppiä kattelee!

    VastaaPoista
  2. Joo ei tunnu nämä espanjalaiset turhaan kiirehtivän minkään asian kanssa...onneksi menin paikan päälle viikon odotuksen jälkeen, voi olla että se kuva olisi muuten vieläkin piirtämättä. Onneksi siitä tuli kuitenkin nyt juuri sellainen kun halusin! :)

    Mulla on kovat odotukset tohon leffaan, infoan sitten oliko se niiden arvoinen!

    VastaaPoista