keskiviikko 10. maaliskuuta 2010

Sick and tired

Todella kipeänä. En jaksanut edes kuvitella nousevani tänään sängystä ja matkustavani kolmella metrolla tunnin koululle tehdäkseni sen kokeen.

Soley olisi vienyt minut tänään lääkäriin hengitysvaikeuksien vuoksi, mutta en vielä mennyt. Huomenna sitten jos tämä happi ei rupea kulkemaan. Kuume on tällä hetkellä maissa, mutta korvia ja rintaa pistää.

Kurjaa sairastaa yksin kattohuoneessa. :( Kämppikset koputtavat vähän väliä oveen ja tarjoavat teetä ja hunajaa tai appelsiinimehua. Ihania, mutta en ole tottunut ottamaan sellaista apua vastaan ja lähinnä nolottaa maata raatona täällä.

Tupakalle en onneksi pääse, sillä en jaksa kiivetä rappusia.

Voihan jehna minkä teki.

3 kommenttia:

 1. Kuinka voit???? Rintaan pistää, ja korviin?
  Ehkä sinun pitäisi yrittää etsiytyä lääkäriin, kirjoittaa Kirsti

  VastaaPoista
 2. Menen heti huomenna jos tämä ei ala helpottaa.

  VastaaPoista
 3. HEEEI!Kiitos paljon kortista, se kantautu jo tänne pallonpuoliskolle :D! Ouu, kurjaa että oot kipeä ! Pikaista paranemista! :) Vois luulla että madridin kevät parantas pahemmastakin taudista.. täällä tänään ekat loskakelit <3 ai että..

  Jossu puhu,että oot tulossa käymään suomessa, pitää ehdottomasti nähdä sitten :)Ja vois alkaa vähä kattelee, jos tultas käymään jossun kanssa siellä päin, ois ihan mahtavaa! Millos sie oot sieltä muuten tulossa pois? Kauheen nopeesti menee kyl tää aika!

  Ja ihana tää siun blogi, luen joka kerta, en oo vielä vaan kommannu :D Ja hienoa että pärjäät siellä, tietty meidän "kortilla" on varmaan ollu osuutta asiaan ;) Toivottavasti ei oo joutunu käyttää meidän sanastoa :DD

  VastaaPoista