maanantai 15. maaliskuuta 2010

Muista repiä ruokasi

Haluatteko kuulla päivän opetuksen? Tänään koulusta tullessani löysin meidän kiinalaisen keittiöstä repimässä ruokaa. Kyllä, nimenomaan repimässä. Vaikka olenkin jo oppinut että A:lta on lähes turha kysyä miksi hän tekee jotakin, sillä vastaus on aina joko "for his health" tai "chinese do it like this", en malttanut olla kysymättä eikö veitsi olisi helpompi vaihtoehto. Ei. Jos ruokaa leikkaa veitsellä, siihen siirtyy huonoa energiaa metallista. Jos lihan, sipulin ja paprikan sen sijaan raastaa kappaleiksi käsin, ruokaan siirtyy oikein hyvää energiaa sinusta itsestäsi. "I always cook with my hands". Minä en kuitenkaan ajatellut jatkossakaan repiä ruokaani. :D

Tänään opin myös paljon uutta meidän kommuunimme asukeista. Jäimme Eunjin kanssa kahdestaan kotiin ja pistimme kunnon juorukerhon pystyyn! Ah, pidän juoruista. Tosin se on hieman erilaista kun toinen ei puhu englantia kunnolla ja toinen taas ei ymmärrä espanjaa tarpeeksi. Mutta. Steven palaa kotiin huhtikuussa JA hän on yhdessä Soleyn kanssa. Jäin kyllä ihan monttu auki...mielenkiintoista. Ei siis ihme että he puhuvat koko ajan Skypessä, luulin aiemmin että he ovat vain hyviä kamuja. Siitä kukastakin Soley muuten soitti heti Stevenille. Ilmankos. He aikovat naimisiin pian, sillä tämä yksi neitokainen on laittomasti maassa. Olin järkyttynyt tästäkin, mutta ilmeisesti se ei kovin ihmeellistä täällä ole.

Eunji sen sijaan tunnusti ettei pidä A:sta lukuisista syistä, jotka minun on mahdollista ymmärtää, jos kuvittelen että joutuisin asumaan sen terveyshuligaanin kanssa pitkään...näin lyhyellä aikavälillä se on enimmäkseen vain hauskaa. Tätä Eunji ei kertonut, mutta minulla on oma epäilykseni että hän on ihastunut meidän Daniin. Voin olla hyvin väärässä, mutta siltä se vähän näyttää. Dani on tosi mukava, hassu ja kivannäköinen, joten mikäs siinä. Minusta vaan tuntuu, että sillä taitaa olla jo joku tyttö jossain päin maailmaa.

No mutta siinä siis meidän kommuunin Kauniit ja rohkeat, olkaas hyvät. Teitä ei tietenkään samalla voluumilla kiinnosta meidän keskinäiset suhteet kuin minua, mutta onhan teidän hyvä pysyä kärryillä missä täällä mennään. Musta alkaa tuntua että näillä kämppiksillä on oma salainen elämä täällä blogissa. :D

Tänään porhalsin tyytyväisenä kouluun, vaikka yskin edelleen ektoplasmaa ja nenästäni voi lingota noin kymmenen kertaa tunnissa pari litraa vihreää avaruuslimaa. Lääkärin määräämä antibioottikuuri oli vain kolmen tabletin mittainen, enkä ihan luota parantuneeni sillä mutta tiirailen nyt tilannetta. Tänään sattui yksi ikävä seikkakin, kun lempiopettajani Rubén kiiruhti koulun pihalla ohitsemme ja pysähtyi sanomaan meille että koko viikon tunnit on peruttu. Minä tietysti kysymään, että miksi ja milloin voin tehdä kokeen, jonka missasin viime viikolla. Rubén vastasi itku kurkussa ettei tiedä ja että hänen täytyy mennä kotiin, sillä hänen sukulaisensa oli juuri kuollut.

Auts. Olisin halunnut sanoa jotain, mutta juuri sillä hetkellä päässäni löi aivan tyhjää niin englannin kuin espanjan kohdalla. Ja mikä pahinta, puolalaiset ystäväni ymmärsivät puheesta ainoastaan sen osan ettei meillä ole tunteja, ja pistivät bileet pystyyn...tupla auts! Rubén on suosikkini vaikka meillä on aina pieniä erimielisyyksiä sun muuta. Tai ehkä juuri siksi pidän hänestä.

Tänään tein myös kaksi tärkeää päätöstä. Eka: minun täytyy ryhtyä shoppailulakkoon, sillä olen käyttänyt liikaa rahaa turhaan ostosteluun. Pitäisi muistaa etten ole täällä lomalla vaan asumassa, ja ettei minulla ole varaa ostella koko ajan jotain. Täten tällä viikolla en ole oikeutettu ostamaan mitään muuta kuin ruokaa ja tupakkaa. Ja huomenna yhden pakollisen koulukirjan. Ensi viikolla urakka jatkuu, mutta itseäni lohduttaakseni puhun aluksi vain tästä viikosta.

Toinen päätökseni on jatkaa taas kuntoilua siitä mihin Suomessa jäin. En ole vielä tsekannut paikallisia uimahalleja, mutta nyt aion tehdä sen. Sitä ennen alan käydä Soleyn kanssa salilla! Tämä on se paras seikka, sillä olen aina halunnut käydä salilla mutten kehdannut mennä tai tiennyt mitä siellä tehdään. Nyt mulla on oma coach mukana. :) Great. Musta nimittäin alkoi näyttää siltä, että valokuvissa on joku ryhävalas tai vastaava giganttinen olio minun tilalla. Hyi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti