tiistai 23. maaliskuuta 2010

Just training and training

Huh, tässä on nyt hikoiltu pari iltaa tenttimatskujen ja kuntosalin parissa. On se mukavaa kun ei ainakaan tekemisen puute pääse iskemään, sillä aina on jokin kouluhomma jonka voi tehdä ja pari jotka olisi pitänyt tehdä jo.

Eilen huitaisin siis ensimmäisen kerran salille ja fiksuna mimminä ajattelin kokeilla spinninkiä. Ei tullut mieleen, että tunnin polkeminen saattaa olla hitusen vaativaa ekakertalaiselle...tehokasta se ainakin oli, en ole vielä millään tunnilla hikoillut niin paljon! Onneksi en ollut ainoa pisaroita lattialle valuva ja kauttaaltaan punainen otus, sillä kovan luokan konkaritkin näyttivät tippuvan hikeä. Kaikki tunnit vedetään espanjaksi, joten kieltäkin oppii samalla.

Erikoista tällä salilla on miehet, joihin en ole Lady Linella sattuneesta syystä tottunut. Siellä ne karvakoivet polkivat meidän naisten seassa ja tänään vatsalihastunnilla olin ainoa tyttö. Mikäs siinä. Tältä salilta näyttää myöskin puuttuvan sellaiset silikonimimmit kokonaan, koska kaikki näyttävät suht tavallisilta. Tosin kaikki tähän mennessä näkemäni ihmiset ovat myös olleet hyvin treenattuja. Minä edustan tätä noviisiluokkaa. Vielä. :D

Muuten luen kokeisiin ja luen kokeisiin, sillä rintamalla ei mitään uutta. Kaksi päivää lomaan ja kaksi tenttiä vielä...kuulin tänään, että torstainakin on tentti. Ja lomankin käytän osittain opiskeluun, sillä breikin jälkeen odottaa taas tenttiä ja esitelmää ja esseetä. Koulu täällä on todella paljon vaativampaa kuin amk Suomessa. Ainakin verrattuna meidän piskuiseen Kyamkiin. Jotain hyvää siinäkin opinahjossa siis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti