perjantai 5. maaliskuuta 2010

Vp

Vapaapäivän kunniaksi siemaisin viime yönä perinteiset kahdentoista tunnin unet ja lähdin sitten taas kerran kohti Ikeaa ja La Gavian ostoskeskusta. Kävin ostamassa petauspatjan näiden jousien päälle, mutta ei siitä hirveästi tunnu nyt olevan apua kun asensin sen paikalleen. Onpahan kuitenkin olemassa.

Sain reissulla kuitenkin impulsiivisen idean leikkauttaa hiukseni! La Gavia on tuhottoman iso paikka ja täynnä kaikkea kynsistudiosta lelu-, eläin- ja vaatekauppoihin, sekä kampaamoihin. Ei muuta kun jonoon vaan ja kaapu ylle. Pian pyylevä täti tuli hakemaan minua pesupaikalle ja möyhi ihanasti päätäni, kunnes ohjasi minut kampaajan eteen. Siinähän se ongelma sitten paljastuikin heti: kukaan ei puhu englantia. Olin kuvitellut että joku ymmärtäisi minua, mutta ehei. Ei auttanut muu kuin alkaa viittoa kovasti ja esittää sormilla saksia...voi hyvä luoja. Ylläri olikin iloinen kun kampaaja onnistui loihtimaan minulle uuden melko lyhyen mallin. Tähän alkaa tottua jo. :)

Tämän jälkeen palasin kotiin ja aloitin siivousurakan. Toisin sanoen keräsin matostani roskat ja pesin lattian. :D Luvattoman helppoa siivousta! Illan ohjelmassa on hiustenvärjäys ja kouluhommien viimeistelyä. Huomenna mennään nimittäin puolalaisten ystävieni kanssa Espanjan suurimpaan yökerhoon koluamaan kaikki seitsemän kerrosta. Mojito-pullo on jo valmiina (maksaa muuten alle viisi euroa!) sekä tekokynnet ja korkkarit ja hame! Miljoonakaupungissa asumisessa on se hyvä puoli, että saa pukeutua ja laittautua ihan huolella eikä kukaan ihmettele.

Päivän erikoisuus: Täällä ihmiset säilyttävät fillarit yleensä sisällä. Meidänkin pojat kantavat maastopyöränsä tänne viidenteen kerrokseen asti ja tuolla ne pyörät ovat olkkarissa kaiken seassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti