perjantai 26. maaliskuuta 2010

Lupaan lukea Raamattua ja raitistun...

...Lauloi Jenni Vartiainen eilen, kun juhlistimme puolalaisten mimmien kanssa rankan tenttiputken loppua ja loman alkua. Meillä on aina kolmestaan ihan älyttömän hauskaa ja fiksuja juttuja muutaman gintonicin jälkeen. Ei edes ehditty yökerhoon asti, kun eksyimme metrolla väärään suuntaan. :D Kiva ilta.

Andrew on ollut viime päivinä tavallistakin hassumpi ja levottomampi. Se hiihtelee ympäri kämppää ja höpöttää taukoamatta, leikkii viidakkoveitsillään ja tekee kung fu hyökkäyksiä nurkan takaa. Tänään se innostui Ikean-paperikassista, maalasi siihen logon tilalle oman kung fu-logonsa ja kulki kassin kanssa ympyrää poseeraten peileille. Lopulta kaveri saapui keittiöön paperikassi päässään ja alkoi puhua kiinaa. Olen varma että Andrew on unohtanut lääkityksen tai jotain vastaavaa. :D Hänellä on muuten tyttökaveri hakusessa. Että jos jotakuta vaikka kiinnostaa tuollainen persoona niin antaa palaa! Andrew on 32-vuotias, mutta kaverin fysiikka on kuin parikymppisellä - psyykkinen puoli on sen sijaan tuntematon. ;)

Tässä meidän kodin kulmilla on ihana pieni kahvila-konditoria, jossa myydään taivaallisia leipomuksia. Kuola alkoi monesti valua jo ennen kahvilan ikkunoita, kun haaveilin kaikista herkuista. No nyt meillä maistellaan näitä jumalaisia herkkuja joka päivä, sillä Soley pääsi töihin kyseiseen putiikkiin! Mikä taivas, kun hän tuo iltaisin kassillisen leivonnaisia ja leipiä...on sipulileipää, soijaleipää, croisanteja, viinereitä. Ah!

Tänään mulle myös selvisi, mikä ihme pistää niskaani öisin...mukava tyynyni paljastui jonkun ankka- tai hanhiressukan maanpäällisiksi jäänteiksi. :( Tuskin siellä sisälmyksiä on, mutta untuvatyynyn olen mennyt ostamaan ja yksi vihainen untuva tuikkii minua nyt selkään tyynyn läpi. Ilmankos olikin niin pehmeä päänalunen!

Krapulakasa jatkaa nyt lepoa ja lukee englannin kielistä kirjaa esitelmää varten. Mikä kosto loman kunniaksi.

2 kommenttia:

  1. Terveisiä yövuorosta, viimeinen kitutunti menossa :D Olitko osoittamassa mieltä härkätaisteluja vastaan siellä Madridissa? Katoin netistä kuvia sieltä ni melkoinen ihmismassa liikkeellä. Mukavaa lomaaaa <3

    -Liisa-

    VastaaPoista
  2. Mitäää, onko täällä ollu sellanenkin?? Jos oisin tienny, oisin ollu eturivissä!

    Kiitos ja tsemppiä siulle harjotteluun! <3

    VastaaPoista